Próbálja ki nálunk a vadonatúj Yaris Cross-t!

Japán csúcsminőség már 6.060.000.- Ft-ért

Már kipróbálhatja Nyíregyházán, a Toyota Titánnál az év legegyedibb Toyota modelljét, a Yaris Cross-t. Legújabb városi terepjárónk kívül-belül a Toyotától megszokott japán csúcsminőség jegyében készült. A Yaris Cross  igazi modern egyéniség: magabiztos, dinamikus külseje kényelmes, tágas belsőt takar, a legkorszerűbb vezetéstámogató rendszerekkel felszerelve.

Az új Toyota a vagánysága mellett az árával is hódít: a Yaris Cross már 6.060.000.- forintért az Öné lehet!

Új modellünk hasmagasság 30 mm-rel gyarapodott, és a karosszéria is 90 mm-rel magasabb és 20 mm-rel szélesebb lett a Yarishoz képest. A padlólemez kimagasló merevséget, alacsony súlypontot és jól kiegyensúlyozott futóművet biztosít, így az erre épült autók élvezetesen és stabilan irányíthatók, miközben kényelmesen rugóznak. Mindennek köszönhetően a Yaris Cross vásárlói továbbra is számíthatnak a Yaris által kínált lendületes vezetési élményre, fejlett biztonsági technológiákra és csekély üzemanyag-fogyasztására, emellett pedig olyan újszerű értékekre is, amelyek révén ez nagyvárosi, kompakt SUV hűen tükrözi vezetőjének és utasainak egyéniségét és életstílusát. Az új Yaris Crosst kiegyensúlyozott és kifinomult arányok jellemzik, amelyek érzékletesen kihangsúlyozzák az SUV-modellekre jellemző robusztus, látványos stílust, mindehhez pedig az aktív életstílust szolgáló, könnyen használható és kompromisszumoktól mentes, akár 390 literes csomagtér társul. A Yaris Cross utasterében is sok a praktikus, tágas rakodóhely; ilyen például a könnyen elérhető középső tálca vagy a nagyméretű rekeszek az első és hátsó ajtókban.

Az 1,5 literes, manuális és CVT vátóval is elérhető Yaris Cross megrendelhető öntöltő hibrid elektromos hajtással is, amelynek alapja az ’Év Autója’ díjat elnyert Yarisból már ismert, 116 lóerős, 1,5 literes Atkinson-ciklusú, negyedik generációs rendszer. A hajtáslánc rendkívül hatékonynak ígérkezik: a Yaris Cross elsőkerékhajtású kivitele várhatóan 100 g/km körüli CO₂-kibocsátással halad majd, és az AWD-i modellek emissziója is 110 g/km alatt marad. A takarékos fogyasztás ellenére az autó menetteljesítménye jóval túlmutat a kategória határain, mivel a mérnökök két kulcsszó -  Magabiztos és Természetes - jegyében dolgoztak, így a jármű menet közben példásan stabil marad, és élvezetes természetességgel reagál a vezető utasításaira. A Yaris Cross kínálatában a hibrid változat esetében összkerékhajtás is szerepel, amivel az autó a nehéz útviszonyok közt is jól boldogul.

A Yaris Cross alapfelszereltség listáján megjelenik a vállalat legújabb aktív biztonsági csomagja, a széleskörű Toyota Safety Sense is. A járművek mellett a gyalogosokat (nappal és éjszaka) és kerékpárosokat (nappal) is felismerő ütközést megelőző biztonsági rendszer segít elkerülni a baleseteket, vagy mérsékelni azok súlyosságát.

További információkért és próbaútért keressen minket bemutatótermünkben, Nyíregyházán, a Debreceni út 222. szám alatt vagy kérjen ajánlatot itt, weboldalunkon keresztül.

 

 

ajánlatkérés